Next-gen versie Control uitgesteld naar begin volgend jaar

Next-gen versie Control uitgesteld naar begin volgend jaar

De next-gen versie van Control is uitgesteld naar begin 2021.

Dat heeft Remedy Entertainment aangekondigd. Het spel is vanaf de lancering van de Xbox Series X en S en PlayStation 5 wel via backward compatibility speelbaar op de consoles, maar de next-gen update van de game komt nu pas ergens begin 2021 uit.

"We willen dat de uiteindelijke kwaliteit van de game geweldig wordt, en we hebben meer tijd nodig om er aan te werken", aldus de studio. Ook bedanken ze fans voor hun geduld.

Overigens kunnen alleen mensen die de Ultimate Edition van de game kopen de next-gen update volgend jaar gratis downloaden. Mensen die de reguliere versie van het spel hebben, kunnen niet gratis aan de slag met de next-gen upgrade. Deze beslissing zorgde bij aankondiging eerder dit jaar voor veel ophef bij fans. Dit omdat veel bedrijven de next-gen updates voor hun games geheel gratis aanbieden - zonder dat daar een 'Ultimate Edition' of iets vergelijkbaars aan te pas komt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ligt het aan mij of word alles zo vlak voor release van de consoles alle games uitgesteld naar 2021 ? Maar goed dat ik de pre-order gekte heb overgeslagen. Geen haast om deze next gen aan te schaffen.

0

Aanbevolen voor jou