Nieuws
The Elder Scrolls 5: Skyrim

Next-gen update Elder Scrolls Online verschijnt een week later

Uit voorzorg

Geschreven door Cody van den Bogert op
Bethesda heeft aangekondigd dat de next-gen update van Elder Scrolls Online een week later verschijnt.

Dat deed de ontwikkelaar in een blogpost. The Elder Scrolls Online: Console Enhanced moest 8 juni uitkomen, maar verschijnt nu op 15 juni.

Bethesda geeft aan dat de next-gen versie uit voorzorg is uitgesteld. De update moet volgens het bedrijf niet tegelijk verschijnen als Update 30 (Blackwood). Wanneer dit wel zou gebeuren kon er niet genoeg focus worden gelegd op beide updates. 

The Elder Scrolls Online ontvangt op 8 juni namelijk een uitbreiding in de vorm van Blackwood, waarin spelers naar Oblivion reizen. Het verhaal speelt zich echter wel achthonderd jaar voor de gebeurtenissen uit The Elder Scrolls 4: Oblivion af. In het nieuwe gebied moeten de spelers van de mmo er achter zien te komen wat slechterik Mehunes Dagon van plan is en waarom de Longhouse Emperors een pact met de demon hebben gesloten. 

De PS5- en Xbox Series-versies draaien in 60 frames per seconde in Performance-modus. Er is echter ook een Fidelity-modus, waarin het spel in 30 fps en een resolutie van 4k draait. Verder kunnen spelers meer details in de verte zien, worden laadtijden sterk verbeterd en worden er allerlei grafische verbeteringen geïmplementeerd.

Zoals eerder werd aangekondigd, kunnen eigenaren van de PS4- of Xbox One-versie van de mmorpg de nieuwe versie gratis downloaden

The Elder Scrolls 5: Skyrim

Dit artikel delen:

Lees meer

Surface Duo-update voegt knoppen op touchscreen toe voor Xbox-games Portal-film na acht jaar eindelijk weer op de rails
0

Reacties op: Next-gen update Elder Scrolls Online verschijnt een week later

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.