Next-gen editie The Witcher 3 heeft dlc gebaseerd op de Netflix-serie

Next-gen editie The Witcher 3 heeft dlc gebaseerd op de Netflix-serie

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition, zoals de next-gen versie van The Witcher 3 heet, ontvangt gratis dlc gebaseerd op de Netflix-serie.

Om wat voor content het precies gaat, is nog niet duidelijk, maar het woord 'items' wordt gebruikt, dus het gaat hoogstwaarschijnlijk niet om nieuwe verhalende content. Binnenkort moet meer worden verduidelijkt.

De Complete Edition moet ergens dit jaar uitkomen op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Een precieze releasedatum is er nog niet. Zoals eerder al aangekondigd bevat het een aantal visuele en technische verbeteringen, waaronder ray tracing en snellere laadtijden. Dat gaat zowel op voor het hoofdspel als de bijgeleverde uitbreidingen.

Mensen die de game al op PlayStation 4, Xbox One of pc hebben kunnen de update gratis binnenhalen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze dan ook wat meer modellen gebruiken voor vijanden/vrienden. De poortwachter had dezelfde kop als soldaat nummer 87 en schurk nummer 99 in Novigrad en diezelfde gelaatsuitdrukkingen kwam je even later ook talloze keren tegen in een van de dlc's..

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Keesje_NLNL net zoals dat dezelfde stemmen ook meerdere keren gebruikt werden voor diverse personages. Haalde me ook vaak uit de beleving.

0

Aanbevolen voor jou