Nieuws
New Tales from the Borderlands

New Tales from the Borderlands verschijnt op 21 oktober

Komt naar PlayStation, Xbox, Switch en pc

Geschreven door Michel Musters op
Gearbox heeft New Tales from the Borderlands officieel onthuld. De game komt op 21 oktober uit.

In april kondigde Gearbox al aan dat er een nieuwe Tales from the Borderlands in ontwikkeling was. Het bedrijf liet toen weten dat er deze zomer meer informatie zou volgen. Vorige week lekte er al wat info rondom het spel uit, waaronder de releasedatum. 

In de game nemen spelers het in het metropolis van Promethea met nieuwe personages Anu, Octavio en Fran tijdens de ergste dag van hun leven op tegen meedogenloze zakelijke opperheren. Keuzes maken in het spel is het belangrijkste onderdeel van de gameplay - "elke keuze, groot of klein, heeft impact op hoe het verhaal verloopt."

De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store. Hieronder is de eerste trailer te bekijken.

De eerste Tales of the Borderlands kwam uit in 2014 en werd nog ontwikkeld door Telltale Games. In november 2018 ging die studio failliet. De game was gebaseerd op Borderlands 2 en nam spelers in vijf afleveringen mee door het verhaal.

Dit artikel delen:

Lees meer

Releasedatum Sonic Frontiers op 8 november officieel bevestigd De Dark Arts staan centraal in nieuwe Hogwarts Legacy-trailer
0

Reacties op: New Tales from the Borderlands verschijnt op 21 oktober

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.