New Pokémon Snap krijgt gratis extra levels

New Pokémon Snap krijgt gratis extra levels

New Pokémon Snap krijgt volgende week een aantal dlc-omgevingen.

Dat onthult The Pokémon Company in een nieuwe trailer. De beelden tonen drie nieuwe levels: een rivier, een jungle en een woestijngebied, elk met een dag- en nachtversie. Daar zijn ook twintig nieuwe pokémon te fotograferen, zoals Gyarados, Feraligatr en Swalot.

Verder is ook een miniatuurmodus voor de game onthuld, waarin spelers in een minivoertuig door bestaande levels rijden. Het is nog onbekend of de optie in alle bestaande levels van de game mogelijk is.

De update is vanaf 3 augustus gratis te downloaden voor bezitters van de game op Nintendo Switch.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik maak me alsnog soms zorgen dat sommige spellen te vroeg uit komen omdat ze weten ermee weg te komen-- Maar extra content zeg ik alsnog geen nee tegen, en dit maakt het prijskaartje iets verleidelijker voor mij

0
test

@Tad Zolang de game technisch goed is en niet lijd onder de snelheid is er op zich geen punt toch. Sommige games zijn in het verleden snel volledig uitgekomen vol met bugs en zooi. Dan heb ik liever ene game die technisch goed werkt maar nog maanden met extra levels wordt ge-update. Want volgens mij is deze game niet slecht afgewerkt, dus lijkt het geen haast werk te zijn geweest.

0

@watashi wa maurice desu. Het was ook was algemener commentaar, heb in het verleden ook spellen gehad dat technisch goed waren maar het verhaal was half af en ze de 2de helft er aan vast tapen op een manier waardoor de flow verstoord raakt, of je al met het spel klaar bent en niet terug wilt tegen de tijd dat ze het afmaakte, waardoor het als een halve ervaring voelt. Natuurlijk kan het goed uitkomen. Je kan over het snelheidslimiet ook sneller thuiskomen zonder enig ongeluk of iemand te verstoren, betekent nog niet dat het altijd goed voelt om te zien is meer m'n punt

0
test

Top wilde hem aanschaffen als vakantie game als ik begin sept vakantie heb lekker met de switch in de tuin of camping dit maakt t nog leuker.

0

Aanbevolen voor jou