'New Nintendo Switch Pro' was kort op Amazon Mexico te zien

'New Nintendo Switch Pro' was kort op Amazon Mexico te zien

Een zogenaamde 'New Nintendo Switch Pro' stond voor korte tijd op Amazon Mexico.

Een bezoeker maakte er een screenshot van en deelde het op Twitter. De vermelding op Amazon is inmiddels al offline gehaald. Verdere details over de New Nintendo Switch Pro stonden er niet. 

Het is niet voor het eerst dat producten voor onthulling op Amazon Mexico worden vermeld. Zo werd er op de webshop ook al naar het bestaan van Luigi's Mansion 3 en Spyro Reignited Trilogy gehint, nog voordat beide games waren aangekondigd.

Vorige week bracht Bloomberg een reportage naar buiten waarin wordt geclaimd dat Nintendo later dit jaar - mogelijk in september - een verbeterd model van de Nintendo Switch uitbrengt. Deze versie zou een oled-scherm hebben en via het docking station games in 4k op televisie af kunnen spelen. Het bedrijf zou de nieuwe Switch nog voor E3 over anderhalve week onthullen, zodat andere bedrijven tijdens E3 games voor het platform kunnen tonen. Nintendo zelf heeft vooralsnog niets bevestigd.

Nintendo Switch Lite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"Verdere etails" <-- misschien even naar kijken ;). Ik hoop (zal wel niet) toch nog steeds op een 1080p scherm om zo toch eens met de VR Labo set te spelen.

0
test

@Heiny Reimes probleem daarmee blijft de batterijduur. Ik zou het zelf ook graag willen, maar niet als het een uur of nog meer kost aan speelduur.

0
test

Nintendo is een beetje inspiratieloos geworden met de namen zeg..

0
test

@WvA Misschien afwachten tot de officiële onthulling van apparaat en naam? :P Daarnaast is Nintendo de meest originele met hun namen: NES, SNES, N64, Gamecube, Wii, WiiU, Switch vs Xbox, Xbox360, XOne, XOneX, XseriesX. vs Playstation, Playstation2, Playstation3, Playstation4, Playstation4 Pro, Playstation5. Plaats je dan ook dit soort comments bij MS of Sony artikelen over hun nieuwe console? ;)

0
test

@Exalian-1 percies en denk dat de switch ook echt niet switch pro gaat heten. zal wel switch ..... zijn maar niet pro wat sony al had voor hun ps4 pro.

0
test

@Exalian-1 Eh nee, zou ik in principe wel kunnen doen. :P Dont get me wrong hoor, Switch is mijn favo console, maar na dat hele Wii/Wii U drama, en nintendo overal New voor plakt, vond ik het even inspiratieloos. Maar nog altijd beter dan De xbox-ik-weet-niet-hoe-de-nieuwste-heet idd :P

0

Aanbevolen voor jou