New-gen versies Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 uitgesteld naar 2022

New-gen versies Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 uitgesteld naar 2022

De PlayStation 5- en Xbox Series-updates van Cyberpunk 2077 en The Witcher 3: Wild Hunt zijn uitgesteld naar 2022.

Dat heeft ontwikkelaar CD Projekt Red gisteren laten weten. Het team dat de ontwikkeling van beide updates overziet heeft namelijk aangeraden om de releases uit te stellen. "We verontschuldigen ons voor het lange wachten, maar we willen er voor zorgen dat het goed gebeurt."

De update voor Cyberpunk 2077 komt nu ergens in het eerste kwartaal van 2022 uit, terwijl de update voor The Witcher 3 ergens in het tweede kwartaal van 2022 verschijnt. Beide updates, waarmee de games beter ogen en draaien op PlayStation 5 en Xbox Series X en S, stonden eigenlijk voor eind dit jaar gepland.

Vooral het uitstel van de The Witcher 3-update is verrassend: eerder deze week bleek nog dat PEGI de new-gen versie van de game van een leeftijdsclassificatie had voorzien, waardoor veel mensen er van uitgingen dat de update aanstaande was.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wow verrassend nieuws XD

0
test

Hoe een studio na 2 gewelidge games zo naar beneden kan gaan. Heb me vermaakt met cyberpunk op series x, maar het heeft de hype nooit waar gemaakt.. De ene naar de andere belofte die ze niet op tijd of waar kunnen maken helaas. Hopelijk word de next gen patch wel heel goed maar ben bang van niet hoe die nu al draait op ps5 en series x/s

0

Aanbevolen voor jou