New Game Plus-modus voor Days Gone verschijnt op 13 september

New Game Plus-modus voor Days Gone verschijnt op 13 september

Op 13 september komt er een gratis update uit voor Days Gone met daarin een New Game Plus-modus.

Dat heeft Bend Studio via PlayStation Blog bekendgemaakt. De ontwikkelaar liet eerder al weten aan een New Game Plus-optie te werken, maar nu is bekend wanneer het daadwerkelijk beschikbaar komt.

De ontwikkelaar meldt dat alle eerder ontgrendelde wapens, motorupgrades, NERO-boosters, skills, recepten, vertrouwen van kampen, credits, verzamelobjecten en Trophy-progressie meegaan naar een nieuwe complete speelsessie van de game.

Daarnaast komen er twee nieuwe moeilijkheidsgraden beschikbaar: Hard II en Survival II. Tot slot zijn er ook nieuwe Trophies toegevoegd die te maken hebben met de nieuwe moeilijkheidsgraden en New Game Plus.

Days Gone is sinds eerder dit jaar verkrijgbaar voor PlayStation 4. In het spel wordt de wereld geplaagd door een zombie-achtig virus. Deacon probeert te overleven en reist met zijn motor rond terwijl hij verschillende kampen met overlevenden helpt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goede ondersteuning! En wat een super vette game is dit ook. Niet de meest gepolijste game op de markt, wel zeker 1 van de leukste!

0
test

Zo ik was helemaal vergeten dat dit spel nog bestond.

0

Aanbevolen voor jou