New 3DS 160.000 keer verkocht in vier dagen | Gamer.nl

New 3DS 160.000 keer verkocht in vier dagen | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Zowel de New 3DS als de New 3DS XL kwamen op 13 februari uit. Nintendo heeft geen cijfers bekendgemaakt over de verkoopcijfers van de New 3DS XL.

Nintendo laat ook weten dat Majora's Mask 3D en Monster Hunter 4 Ultimate het goed deden: er zijn 110.000 exemplaren van Monster Hunter 4 Ultimate verkocht, Majora's Mask 3D ging 230.000 keer over de toonbank. Vergeleken met de vorige delen is dat veel: van Monster Hunter 3 Ultimate verkocht Nintendo er 40.000; A Link Between Worlds werd 150.000 keer verkocht.

Verder maakt Nintendo bekend dat er in Europa ongeveer 1,3 miljoen Amiibo zijn verkocht. Link is de populairste Amiibo, gevolgd door Mario, Pikachu, Yoshi en Samus. Nintendo zegt ook met Amiibo in kaartvorm te komen. De Amiibo zijn sinds kort ook te gebruiken met Super Smash Bros. 3DS. Momenteel ondersteunt alleen de New 3DS Amiibo-verbinding, Nintendo komt in de zomer met een externe NFC-lezer voor de oude 3DS-systemen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou