NeverDead-DLC voegt grappen toe | Gamer.nl

NeverDead-DLC voegt grappen toe | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met de DLC krijgt de speler beschikking over de ‘desperate’-vaardigheid waarmee de onsterfelijke demonenjager Bryce Boltzman meer schade aanricht naarmate hij meer ledematen verliest. Daarnaast worden er ook een aantal grappen en opmerkingen toegevoegd aan het vocabulaire van Boltzman.

De DLC is verkrijgbaar door NeverDead te pre-orderen bij een select aantal winkels. Het is niet bekend of de DLC ook apart verkrijgbaar wordt.

NeverDead

Neverdead draait om de demonenjager Bryce Boltzman die zijn hoofd of armen en benen kwijt kan raken, zonder dood te gaan. Spelers strompelen of kruipen in dat geval over de grond, op zoek naar hun verloren ledematen. De game komt op 3 februari richting de Xbox 360 en PlayStation 3. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou