Misschien geen gamingnieuws, maar wel zo belangrijk dat we er toch even een melding van willen maken. Netscape heeft namelijk de ontwikkeling van zijn browser gestopt en zal zich in de toekomst enkel bezig houden met het vormen van een portal voor het bekende Time Warner.

Meer info over dit artikel is op de site van Emerce te lezen.25 januari 2001 - Netscape zal geen browsers meer ontwikkelen. Eigenaar AOL Time Warner is niet alleen bezig met een reorganisatie binnen het gefuseerde bedrijf, waardoor 2400 ontslagen vallen, ook geeft het Netscape een andere rol. De site Netscape.com zal moeten fungeren als portal voor de content van Time Warner. De ontwikkeling van de browser wordt straks gedaan door AOL Technologies.De gevolgen voor webontwikkeling zullen hierdoor op de langere termijn redelijk groot zijn en de kans dat Microsoft zichzelf ook op een versie 6 gaat zetten is niet echt gering.

Bovenstaand nieuws is nog niet officieel bekend gemaakt, maar mocht dat gebeuren dan maken we hier zeker een melding van.