Netflix werkt mogelijk aan serie rondom Dragon Age

Netflix werkt mogelijk aan serie rondom Dragon Age

Er is mogelijk een Dragon Age-serie in de maak bij Netflix.

Dat claimt Giant Freakin Robot te hebben vernomen van een "betrouwbare en bewezen bron". De serie zou op dit moment in actieve ontwikkeling zijn, maar verdere details worden er niet gegeven. Ook is het niet duidelijk of het om een live-action serie of een animatieserie gaat. Netflix, uitgever Electronic Arts en ontwikkelaar Bioware hebben niet gereageerd op de geruchten.

Dragon Age ontstond in 2009 met Dragon Age Origins. Het vervolg verscheen twee jaar later, terwijl het in 2014 verschenen Dragon Age Inquisition als de beste game in de reeks wordt gezien. Bioware werkt op dit moment aan een vierde deel, al is daar nog geen gameplay van getoond en is er ook geen releasedatum van bekend.

Netflix heeft de smaak te pakken wat betreft content gerelateerd aan games. Gisteren bleek al dat de streamingdienst aan een live-action Pokémon-serie werkt. Verder zijn ook animatieseries zoals Castlevania een hit voor de streamingdienst. Hoewel The Witcher-serie gebaseerd is op de gelijknamige boeken, kijken logischerwijs ook veel fans van de gamers naar de hitserie.

Dragon Age

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou