Netflix werkt mogelijk aan Resident Evil-serie

Netflix werkt mogelijk aan Resident Evil-serie

Netflix werkt mogelijk aan een serie gebaseerd op de Resident Evil-games.

Dat wordt door Deadline gemeld. De website kan nog weinig details geven over de Netflix Original-serie, maar de show zou geproduceerd worden door Constantin Film. Dit Duitse bedrijf zit ook achter de Resident Evil-films. Netflix zou op dit moment op zoek zijn naar een showrunner.

Verder wordt er gemeld dat de serie "het Resident Evil-universum gaat uitbreiden en de huidige mythologie gaat verdiepen" en "meer over het duistere Unbrella Corporation en de nieuwe wereld die door de uitbraak van het T-Virus ontstaat toont".

Het lijkt er op dat de mogelijke serie nog maar aan het begin van zijn productieperiode is. Het zou niet voor het eerst zijn dat Netflix aan iets werkt dat met games te maken heeft. De animatieserie rondom Castlevania valt bij kijkers goed in de smaak, en het bedrijf werkt ook aan een live-action The Witcher-serie. Hoewel deze gebaseerd wordt op de boeken, kijken fans van de games hier ook naar uit.

Vanaf vandaag is Resident Evil 2 Remake verkrijgbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is een remake van een van de meest populaire Resident Evil-games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Graag! Films vind ik leuk dus een serie misschien ook wel.

0
test

De films zijn heerlijke pulp die lekker weg kijkt. Dat mag van mij best ook in serie formaat. Al zou een serieuze serie dichter bij de games ook goed zijn.

0

Aanbevolen voor jou