Netflix werkt aan een grote nieuwe pc-game

Netflix werkt aan een grote nieuwe pc-game

Netflix werkt aan een "AAA pc-game", zo blijkt uit vacatures.

Mobilegamer.biz vond verschillende vacatures voor rollen binnen de pas in Los Angeles opgerichte gamestudio van het bedrijf, waaronder de rol van een regisseur voor een "gloednieuwe AAA pc-game".

Meer details over de game worden vooralsnog niet gegeven. Wel wordt aangegeven dat men mensen met ervaring met het ontwikkelen van first- en third-person shooters prefereert.

Afgelopen maand werd al aangekondigd dat Netflix een nieuwe gamestudio in Los Angeles heeft opgericht, die wordt geleid door Chacko Sonny, de voormalige producent van Overwatch die in 2021 bij Blizzard vertrok.

Netflix onderneemt veel stappen om een grote speler binnen de game-industrie te worden. Zo biedt het mobiele games aan via diens streamingdienst. Het bedrijf heeft op dit moment naar eigen zeggen 55 games in ontwikkeling. Netflix heeft naast de LA-studio vier andere studio's in handen: Oxenfree-ontwikkelaar Night School Studio, Next Games, Boss Fight Entertainment en een eigen team in Helsinki.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd waar ze dat geld terug gaan halen.. Starten project na project en blijven de prijzen maar omhoog gooien. Stuurloos bedrijf.

0
test

Zijn de spellen dan gratis te spelen voor jarenlang trouwe klanten zoals ik? Misschien maken ze een shooter die zich afspeelt in stranger things wereld

0

Aanbevolen voor jou