Netflix werkt aan een Gears of War-film en -serie

Netflix werkt aan een Gears of War-film en -serie

Netflix werkt samen met Gears of War-ontwikkelaar The Coalition aan een film in het Gears of War-Universum. Ook is er een animatieserie op komst.

Dat laat de streamingsdienst weten op Twitter ter ere van de zestiende verjaardag van Gears of War. In de tweet noemt Netflix ook dat er na de film en serie mogelijk andere verhalen verschijnen in het Gears of War-universum.

Gears of War-bedenker Cliff Bleszinski meldt verder op Twitter weten dat hij graag oud WWE-worstlaar en acteur Dave Bautista in de film wil zien als hoofdpersonage Marcus Fenix. Bautista is een groot Gears of War fan en heeft in 2018 bij een Q&A van GameSpot laten weten dat Fenix een ‘droomrol’ voor hem zou zijn. Bautista is ook speelbaar in Gears 5, waar hij in zowel de campagne als in multiplayer een skin is voor Marcus Fenix.

Het is nog niet bekend wanneer de film en serie verschijnen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuk voor de mensen die Netflix nog trouw blijven in de tijden van hun wanbeleid. Het verbaast me dan ook niks dat ze weer veel te veel geld over de balk gaan gooien voor zo'n project. En vooral Bautista casten, want die schijnt heel weinig te verdienen. Geld over de balk smijten en het terug halen bij de klant.. prima tactiek Netflix.

0

@gusanito hoe smaakt al die azijn?

0
test

Geweldige spellen en ik ben benieuwd hoe men dit in een film en serie gaat verwerken. Please geen familiefilm zonder bloed want dat hoort gewoon bij Gears

0
test

@chefry serie word animatie las ik hopelijk zoals castlevania style genoeg bloed

0
test

@hulstpower Er komt ook een film: "Netflix werkt samen met Gears of War-ontwikkelaar The Coalition aan een film in het Gears of War-Universum. Ook is er een animatieserie op komst."

0

Aanbevolen voor jou