Netflix-serie van Hyper Light Drifter is in de maak

Netflix-serie van Hyper Light Drifter is in de maak

Hyper Light Drifter-ontwikkelaar, Axl Preston, bevestigt dat er een Netflix-serie van de actie-rpg in de maak is.

De serie wordt in samenwerking met producent Adi Shankar ontwikkeld. Shankar is onder andere verantwoordelijk voor de Netflix-serie Castlevania en werkt momenteel aan twee series die gebaseerd zijn op Devil May Cry en Assassin's Creed.

In een gesprek met Polygon liet Preston weten dat hij en Shankar nog op zoek zijn naar schrijvers om het script te schrijven. Preston en Shankar zijn momenteel nog aan het brainstormen over hoe ze vorm moeten geven aan de serie. Hyper Light Drifter bevat bijvoorbeeld geen gesproken tekst en een pixelart grafische stijl. In hoeverre dit vertaald moet worden naar de serie is voor beide heren nog onduidelijk.

Preston benadrukte wel dat de films van de Japanse filmmaker Hayao Miyazaki enorme inspiratiebronnen waren tijdens de ontwikkeling van Hyper Light Drifter en dat dezelfde films weer diezelfde functie moeten vervullen tijdens de ontwikkeling van de serie.

Preston en Shankar gaven verder geen indicatie van wanneer we de serie ongeveer kunnen verwachten. Lees hier onze lovende recensie van Hyper Light Drifter.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Oeh, pretty cool!! ''Shankar is onder ander verantwoordelijk voor de Netflix-serie Castlevania'' Was hier al om eigenlijk : D

0
test

ik dacht eerst gaat 3x niks worden... maar dan lees je dat adi shankar verantwoordelijk is voor de castlevania serie en gaat dmc en ac doen. (niet de minste) dan word ik toch wel een beetje hyped en ben ik erg benieuwd!

0

Aanbevolen voor jou