Nieuws
The Witcher Geralt of Rivia

Netflix-serie The Witcher maakt vier nieuwe castleden bekend

Robbie Amell, Meng’er Zhang, Hugh Skinner en Christelle Elwin

Geschreven door Marvin Toepoel op
Netflix heeft vier nieuwe castleden bekendgemaakt die te zien zullen zijn in het derde seizoen van The Witcher.

Het personage Gallatin, het hoofd van een Scoia’tael-leger dat aan de kant van Nilfgaard vecht in diens gevecht tegen het Noorden, wordt vertolkt door Robbie Amell (de neef van Arrow-ster Stephen Amell). Robbie Amell speelde recent nog als Chris Redfield in Resident Evil: Welcome to Raccoon City.

Meng’er Zhang neemt de rol van Milva op zich. Milva is een boogschutter uit Upper Sodden die bij de Dryads betrokken raakt tijdens een strooptocht in Brokilon Forest. Zhang was eerder te zien in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (als Xu Xialing).

Prince Radovid, de jongere broer van koning Vizimir, wordt vertolkt door acteur Hugh Skinner. Skinner was eerder te zien in series als Fleabag en The Windsors, en had rollen in onder andere Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi en Les Misérables. 

Tot slot zal Christelle Elwin in het derde seizoen van The Witcher te zien zijn als Mistle, een lid van een gewelddadige bende genaamd The Rats. 

De productie van het derde seizoen van The Witcher ging officieel deze maand van start. Netflix heeft nog geen releasedatum voor het seizoen bekendgemaakt.

Bron: Netflix (Twitter)

Dit artikel delen:

Lees meer

Unshackled-evenement Apex Legends start volgende week Chinatown Detective Agency heeft unieke ideeën en unieke frustraties
0

Reacties op: Netflix-serie The Witcher maakt vier nieuwe castleden bekend

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.