Nieuws
The Witcher

Netflix kondigt cast The Witcher seizoen 2 aan

Productie is begonnen

Geschreven door Jacco Peek op
Netflix heeft de cast voor het tweede seizoen van The Witcher onthuld. Ook is de productie van start gegaan in het Verenigd Koninkrijk.

Na eerdere geruchten bevestigt Netflix dat Game of Thrones-acteur Kristofer Hivju zijn opwachting maakt als Nivellen. Ook worden drie nieuwe witchers aan de cast toegevoegd: Yasen Atour als Coen, Thue Ersted Rasmussen als Eskel en Paul Bullion als Lambert.

Verder verschijnen Agnes Bjorn als Vereena, Aisha Fabienne Ross als assistent Lydia van Breedevoort en Mecia Simson als tovenares Francesca Findabair in het tweede seizoen. Naast de nieuwkomers keert het grootste deel van de cast uit het eerste seizoen terug.

Enkele sleutelfiguren uit het boek Blood of the Elves, dat seizoen twee als leidraad neemt, ontbreken nog. Zo staan de spion Dijkstra en Geralts mentor Vesemir - die ook een rol spelen in The Witcher 3: Wild Hunt - ook tussen de personages en ontbreekt tovenares Philippa Eilhart volledig.

De productie van de serie is inmiddels hervat in het Verenigd Koninkrijk. Seizoen 2 van The Witcher bevat acht afleveringen en verschijnt ergens in 2021 op Netflix. In de tussentijd verschijnt animatiefilm The Witcher: Nightmare of the Wolf die vermoedelijk draait om Vesemir.

The Witcher

Dit artikel delen:

Lees meer

Baldur's Gate 3 verschijnt dit jaar in early access Activision dagvaardt Reddit vanwege Call of Duty: Warzone-lek
1

Reacties op: Netflix kondigt cast The Witcher seizoen 2 aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Linksquest

    • 24 februari 2020 10:22
    Seizoen 1 begon wat mager, maar eindigde spannend vond ik, kan nu al niet wachten op Seizoen 2.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.