Netflix is op E3 aanwezig om te praten over games

Netflix is op E3 aanwezig om te praten over games

Netflix heeft een panel op het E3 Coliseum waarin het praat over hoe het bedrijf zijn Originals in gamevorm uitbrengt.

Op het E3 Coliseum, dat logischerwijs tijdens E3 in juni wordt gehouden, komen diverse ontwikkelaars en andere mensen langs om te praten over game-ontwikkeling. Het geheel wordt gepresenteerd door Geoff Keighley, de bedenker en presentator van The Game Awards.

Een van de aanwezige bedrijven is Netflix, dat een panel organiseert genaamd 'Bringing Your Favorite Shows to Life: Developing Netflix Originals Into Video Games'. Hoewel de inhoud van de presentatie nog niet compleet duidelijk is, gaat dit mogelijk om het maken van games gebaseerd op Netflix-shows, of het brengen van gaming content naar de streamingdienst.

Netlix richt zich steeds meer op het uitbrengen van interactieve ervaringen. Zo maakt het games gebaseerd op de hitserie Stranger Things, en staan er op de streamingdienst zelf ook programma's waarmee kijkers interactie kunnen hebben, zoals Minecraft: Story Mode en de Black Mirror-aflevering Bandersnatch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Om Bandersnatch te kunnen kijken / besturen moest je wel een hoop gekke sprongen doen. Ik kijk altijd via mn KPN decoder naar Netflix en navigeer met de KPN remote, maar dat mag niet bij die aflevering. Via Chromecast proberen, helaas mag ook niet. Dan mn pc gekoppeld aan de tv en in de browser Netflix op gestart en dat mag dan weer wel.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Via de console (Xbox1 in mijn geval) lukte het zonder problemen. Alle interactieve content: https://help.netflix.com/nl/node/62526

0

Aanbevolen voor jou