Netflix gaat vanaf volgend jaar games aanbieden

Netflix gaat vanaf volgend jaar games aanbieden

Netflix is van plan om volgend jaar games op zijn streamingdienst uit te brengen.

Het bedrijf heeft Mike Verdu, een voormalige topman bij EA Mobile en Facebook Oculus, aangenomen om het plan te bewerkstelligen, zo meldt Bloomberg

Het is de bedoeling dat volgend jaar al games op de streamingdienst verschijnen. Deze spellen moeten in een nieuwe categorie binnen Netflix verschijnen. Het bedrijf zou in eerste instantie niet van plan zijn om extra kosten naar de gebruiker te rekenen, maar Bloomberg speculeert dat de strategiewijziging het wel makkelijker maakt voor het bedrijf om in de toekomst de prijs te verhogen.

Om wat voor games het gaat, is nog niet bekend. Netflix zou de komende maanden een team opbouwen. Op de website van het bedrijf staan al vacatures voor posities binnen het team.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Als het maar optioneel blijft. Geen zin om meer te betalen voor games in Netflix abbo. Prima om abbo omhoog te doen waarbij de games erbij zitten maar de standaard moet t toch alleen film en series blijven.

0
test

Schoenmaker blijf bij je leest. Ik ga ook niet mee betalen aan deze streaming onzin, maar uiteindelijk zullen alle gebruikers indirect meebetalen aan deze gaming fiasco.

0

@StormFox Iets bij voorbaat een fiasco noemen lijkt me wat kortzichtig.

0
test

@StormFox precies. Laat Netflix maar gewoon DVD’s versturen via de post. Niemand zit te wachten op dat streaming gedoe.

0

Aanbevolen voor jou