Netflix creëert interactieve tijdlijn voor The Witcher-serie

Netflix creëert interactieve tijdlijn voor The Witcher-serie

Wie The Witcher-serie op Netflix heeft gezien is wellicht af en toe een beetje in de war. Het verhaal springt namelijk vaker heen en weer in de tijd. Om de kijkers een handje te helpen heeft Netflix eenhref="https://www.witchernetflix.com/en-gb" rel="noopener noreferrer" target="_blank"> interactieve tijdlijn</a> voor de populaire serie gemaakt.

Op deze tijdlijn zijn vier balken te zien, ieder met stippen die evenementen aanduiden. Iedere balk representeert weer iets anders: algemene evenementen, Geralt of Rivia, Yennefer of Vengerberg en Cirilla Fiona Elen Riannon. Op iedere balk zijn de verschillende evenementen geplaatst, gekoppeld aan de persoon die het heeft ervaren.

Zo is te zien dat Yennefer in 1206 begon met studeren aan Aretuza Academy, wat ook te zien was in aflevering 2. Ook algemene evenementen worden uitgelicht, waaronder The Curse of the Black Sun in 1213, Dit heeft verder weinig te maken met het verhaal, maar geeft de wereld van The Witcher meer inhoud.

The Butcher of Blaviken, de titel die Geralt of Rivia kreeg nadat hij inwoners van Blaviken doodde, was te zien in aflevering 1 maar speelde zich af na de evenementen in aflevering 2. Voor veel kijkers kan het dus verwarrend zijn, zeker wanneer er niet op een duidelijk manier wordt aangegeven wanneer er in de tijd gesprongen wordt. Voor kijkers die nog steeds vraagtekens hebben bij de evenementen en de volgorde ervan is de tijdlijn dus een ideale plek om wat meer informatie te krijgen.

Mocht je de serie gezien hebben en graag verder de wereld van The Witcher in willen duiken, dan heeft Jacco een handige guide samengesteld die je op weg helpt.

Bekijk hier de interactieve tijdlijn.

Witcher

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Handig, ik raakte zo af en toe ook in de war tijdens het kijken van de serie

0
test

@woutzorz Niet vreemd met 3 verschillende tijdlijnen door elkaar

0
test

Hier heeft iemand wel flink tijd in gestoken. Gaaf gedaan.

0

Aanbevolen voor jou