Nieuws
witcher

Netflix cast zeven nieuwe rollen voor The Witcher seizoen 2

Waaronder Dijkstra en Philippa Eilhart

Geschreven door Jacco Peek op
Netflix heeft zeven acteurs toegevoegd aan de cast van The Witcher voor seizoen 2. Dat laat The Hollywood Reporter weten.

Een deel van de personages komt ook aan bod in de videogamereeks. Zo speelt Graham McTavish (The Hobbit) de meesterspion Dijkstra en wordt tovenares Philippa Eilhart vertolkt door Cassie Claire (Brave new World). 

Ook is bekend dat Adjoa Andoh de priester Nenneke speelt, Liz Carr en Simon Callow te zien zijn als detectives Fenn en Codringher en Chris Fulton de rol van Rience speelt. Tot slot zou de serie ook een personage genaamd Ba’lian introduceren, gespeeld door Kevin Doyle (Downtown Abbey).

The Witcher seizoen 2 volgt een aantal korte verhalen en het begin van de romanreeks van Andrzej Sapkowski. Volgens Netflix draait het verhaal om Geralts reis naar het fort Kaer Morhen, waar hij de krachten van het meisje Ciri onderzoekt. 

Het is nog niet bekend wanneer het seizoen verschijnt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Capcom houdt in april weer een Resident Evil Showcase 'Sony sluit deze zomer PlayStation Store op PlayStation 3, Vita en PSP'
1

Reacties op: Netflix cast zeven nieuwe rollen voor The Witcher seizoen 2

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    gamerlezer

    • 22 maart 2021 23:23
    Op advies van zut, een andere bewoording. Jammer dat de karakters die gecast zijn totaal niet lijken op de karakters uit de game, de poolse serie en het boek. Helaas weer ten behoeve van de smakeloos geforceerde inclusiviteit.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.