Netflix binnenkort niet meer ondersteund op de Wii | Gamer.nl

Netflix binnenkort niet meer ondersteund op de Wii | Gamer.nl

Vanaf 31 januari wordt Netflix niet meer ondersteund op de Nintendo Wii. Nintendo heeft besloten om de ondersteuning naast de Wii ook alle andere video streaming-diensten voor de console op te heffen. Dit maakt Netflix bekend op de officiële website.

"Helaas zal Nintendo na 31 januari de ondersteuning van alle video streaming-diensten, waaronder Netflix, op de Nintendo Wii stoppen", aldus het bericht op de website van Netflix. "We hopen dat je binnenkort een nog betere ervaring van Netflix kan beleven op een apparaat dat de service ondersteunt."

Het enige apparaat van Nintendo dat volgens Netflix nu nog wordt ondersteund is de 3DS. Alhoewel de applicatie volgens Nintendo nog beschikbaar is op de Wii U, hebben meerdere gebruikers op Reddit gemeld Netflix niet langer te kunnen vinden op de Nintendo eshop.

Netflix

Momenteel is er nog geen Netflix beschikbaar voor de Nintendo Switch. Echter kreeg de hybride console kort geleden een YouTube-applicatie. Met deze toevoeging kan het een kwestie van tijd zijn voordat er ook een Netflix-applicatie beschikbaar komt voor het systeem.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou