NetEase investeert in nieuwe studio van The Witcher 3-regisseur

NetEase investeert in nieuwe studio van The Witcher 3-regisseur

Het Chinese NetEase Games heeft geïnvesteerd in Rebel Wolves, de nieuwe studio van The Witcher 3-regisseur Konrad Tomaszkiewicz.

Hoewel niet bekend is hoe groot de investering is, laat Tomaszkiewicz aan VGC weten er blij mee te zijn. "Wanneer een van de leidende globale gamebedrijven achter je visie staat, krijgt het team een flinke boost in hun zelfvertrouwen."

Hij vervolgt: "De investering was het laatste missende puzzelstukje die we nodig hadden om er vol tegenaan te gaan. We hebben nu genoeg om een AAA-game van wereldklasse te bouwen en kunnen ons volledig op de ontwikkeling richten."

De eerste game van Rebel Wolves moet een duistere AAA-fantasygame worden die in Unreal Engine 5 wordt gemaakt. Deze rpg is in ontwikkeling voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Verdere details zijn er nog niet. Hieronder is wel artwork te bekijken.

Rebel Wolves heeft als missie om levendige virtuele spelwerelden te creëren, "die tot de nok toe gevuld zijn met krachtige emoties en unieke ervaringen". Daarbij is het belangrijk dat het een nauw samenwerkend team is en blijft, waarbij het welzijn van de werknemers voorop staat. "We willen kleinschalig en wendbaar blijven - een plek waar mensen elkaar kennen en om elkaar geven." 

Tomaszkiewicz was jarenlang werkzaam bij CD Projekt Red. Hij was de regisseur van The Witcher 3 en hoofd van productie bij Cyberpunk 2077, maar vertrok toen hij werd beschuldigd van giftig gedrag op de werkvloer. In Rebel Wolves zitten ervaren ontwikkelaars als Daniel Sadowski (The Witcher 1, Growing Up), Jakub Szamałek (The Witcher 3, Cyberpunk 2077, Thronebreaker), Tamara Zawada (The Witcher 3, Shadow Warrior 2) en Bartłomiej Gaweł (The Witcher 1, 2 en 3).

Rebel Wolves

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nooit leuk om te horen wanneer NetEase betrokken is

0

Aanbevolen voor jou