Nieuws
Fortnite Steady Storm

Nerf gaat Fortnite-wapens uitbrengen

Real life battle royale

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Speelgoedmaker Nerf gaat Fortnite-wapens uitbrengen. Nerf is een partnerschap aangegaan met Epic Games om Fortnite naar de echte wereld te brengen door de productie van speelgoedwapens. Dit maakt Nerf bekend via Instagram.

In de betreffende Instagram-post wordt een afbeelding geplaatst met de tekst 'Fortnite X Nerf'. Onder de afbeelding staat de zin; 'Wie is klaar om wat goud toe te voegen aan zijn arsenaal?'

Met het partnerschap tussen Nerf en Epic Games ontstaat de vraag welke wapens precies uitgebracht gaan worden. Ondanks dat veel Fortnite-wapens een cartoonistische uitstraling hebben, zijn ze gebaseerd op echte wapens. Dit geeft Nerf genoeg opties om te beslissen welke wapens uit de game een real life-versie gaan krijgen.

Momenteel is ook nog niet duidelijk wanneer deze nieuwe speelgoedwapens gaan verschijnen in de winkels. Epic liet eerder wel al weten actiefiguren uit te gaan brengen van verschillende personage-skins van de populaire game.

Dit artikel delen:

Lees meer

Preview PSN-naam-update op PS4 toont waarschuwingen Vergelijking tussen Red Dead Redemption 2 op PS4 (Pro) en Xbox One (X)
0

Reacties op: Nerf gaat Fortnite-wapens uitbrengen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.