Neon White verschijnt binnenkort mogelijk op PlayStation-consoles

Neon White verschijnt binnenkort mogelijk op PlayStation-consoles

De populaire speedrunning-shooter Neon White zou binnenkort wel eens op PlayStation-consoles uit kunnen komen.

De game wordt namelijk genoemd op de PlayStation Store in Nieuw-Zeeland. Officieel is een PlayStation-versie van de game niet aangekondigd en is het spel alleen maar op pc en Nintendo Switch verkrijgbaar.

In Neon White moeten spelers het opnemen tegen demonen. Spelers verzamelen zogenaamde Soul Cards om vijanden mee aan te vallen of snelle moves mee uit te halen. Het doel is van andere demonenjagers te winnen om zo een plekje in de hemel te bemachtigen. Daarbij is het essentieel om zo snel mogelijk het einde van het level te bereiken om zo hoger op de leaderboards te eindigen.

Gamer.nl noemde het spel de verrassing van het jaar: "Neon White stond niet op onze radar, maar blijkt een van de leukste games van het jaar. De game daagt jou en je vrienden continu uit om sneller te gaan in de afwisselende, maar korte en toegankelijke levels. Voor het verhaal hoef je het niet te doen, maar dankzij het vlotte tempo en de vloeiende actie wil je je uren achter elkaar in Neon White vastbijten. Zeker als je van leaderboards houdt."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou