NeoGeo-klassiekers komen naar PSP en PS3 | Gamer.nl

NeoGeo-klassiekers komen naar PSP en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Op 22 december lanceert SNK de NeoGeo Station op Playstation Network om het twintigjarige bestaan van de console te vieren. Hierin zullen steeds nieuwe Neo Geo-titels gelanceerd worden. Tien Playstation 3-games en drie PSP-games zijn verkrijgbaar tijdens de lancering. Voor de Playstation 3 kost een game 8.99 euro en voor een titel op de PSP moet 6.99 euro uit de portemonnee getrokken worden. 

Fatal Fury, Metal Slug, en The King of Fighters 94’ worden zowel op de Playstation 3 als op de PSP uitgebracht. Ook komen Alpha Mi ion II, Samurai Shodown, Baseball Stars Profe ional, Magician Lord, League Bowling, Super Sidekicks en Art of Fighting voor de Playstation 3 uit. Later worden deze games ook omgezet voor de PSP.

Alle games worden geüpdate met een competitieve en/of coöperatieve multiplayermodus. Via het PlayStation Network kunnen de PlayStation 3-games online gespeeld worden. De PSP-games kunnen niet online, maar krijgen lokale multiplayer middels de Ad-hoc-optie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou