Nemesis wordt onvoorspelbaarder in Resident Evil 3 Remake

Nemesis wordt onvoorspelbaarder in Resident Evil 3 Remake

In een interview met Capcom in het PlayStation Magazine deelt de ontwikkelaar meer details over Resident Evil 3. Onder andere wordt Nemesis, de gevaarlijke Tyrant van de game, slimmer en onvoorspelbaarder dan Mr. X uit Resident Evil 2.

Op Reddit delen verschillende gebruikers details uit het interview. Capcom laat onder andere aan PlayStation Magazine weten dat ze het wezen in het echt hebben nagemaakt om te scannen voor de aankomende remake.

Een ander opvallend detail is dat de game geen keuzemechanisme heeft, in tegenstelling tot het origineel. Verschillende keuzes geven spelers dus geen voor- of nadeel tijdens een later level van de game. Het verhaal kent om die reden dan ook slechts één einde, in plaats van meerdere.

Daarnaast keert de Mercenaries Mode, waarbij spelers zoveel mogelijk vijanden moeten verslaan binnen de tijdslimiet, niet terug en is het personage Carlos speelbaar. Geluid wordt volgens Capcom verder belangrijker dan ooit om gevaar te herkennen in Racoon City, waar spelers in ieder geval winkels, het Stagla-benzinestation de persgebouwen bezoeken.

Resident Evil 3 verschijnt op 3 april voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hier de eerste beelden van de game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit was de eerste RE game waar ik destijds instapte maar ik kan me niet herinneren dat ik erg onder de indruk was. Terwijl ik me eerdere delen bij vrienden herinner die ik altijd doodeng vond...

0
test

@Omnikon Ik vond RE3 ook altijd de minste van de true RE games (zo noem ik RE1, 2, 3 en code veronica, alles daarna waren heel andere games) Maar hier ben ik toch wel benieuwd naar, hopelijk hebben ze de punten waarom ik het de minste vond nu aangepakt en is t een betere game geworden. P.S. voordat iemand nu begint te ragen dat RE4 een masterpiece is. Ik zeg niet dat t een slechte game is, alleen dat de toon en de gameplay radicaal anders is.

0

Als ik het goed lees heb je dus maar 1 verhaal, en kun je het eigenlijk maar 1x spelen. Vind ik persoonlijk wel een groot minpunt. En MR x vond ik in 2 al irritant, laat staan in 3.

0

Aanbevolen voor jou