Neil Druckmann regisseert aflevering van The Last of Us-serie

Neil Druckmann regisseert aflevering van The Last of Us-serie

Neil Druckmann, de schrijver van The Last of Us, regisseert tenminste een van de afleveringen van de aankomende serie gebaseerd op de game.

Dat blijkt uit een geüpdatete versie van de productielijst van de serie die op de website van de Directors Guild of Canada staat. Hij is daarmee één van de vijf regisseurs die afleveringen voor het eerste seizoen voor hun rekening nemen.

Om welke aflevering of afleveringen het precies gaat, is nog niet bekend. Eerder werd al duidelijk dat Kantemir Balagov de eerste aflevering heeft geregisseerd - die opnames zitten er inmiddels op.

In de serie vervult Pedro Pascal de rol van Joel en speelt Gabriel Luna zijn broer Tommy. Het personage Ellie wordt gespeeld door Bella Ramsey. De serie wordt geschreven door Neil Druckmann en Craig Mazin. Ook werkt HBO samen met producenten van Naughty Dog en PlayStation Productions.

Zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen. Bij succes kunnen volgende seizoenen ook de gebeurtenissen uit het tweede spel in beeld brengen. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou