Nieuws
last of us

Neil Druckmann regisseert aflevering van The Last of Us-serie

De man achter de games is behoorlijk hands-on met de serie

Geschreven door Michel Musters op
Neil Druckmann, de schrijver van The Last of Us, regisseert tenminste een van de afleveringen van de aankomende serie gebaseerd op de game.

Dat blijkt uit een geüpdatete versie van de productielijst van de serie die op de website van de Directors Guild of Canada staat. Hij is daarmee één van de vijf regisseurs die afleveringen voor het eerste seizoen voor hun rekening nemen.

Om welke aflevering of afleveringen het precies gaat, is nog niet bekend. Eerder werd al duidelijk dat Kantemir Balagov de eerste aflevering heeft geregisseerd - die opnames zitten er inmiddels op.

In de serie vervult Pedro Pascal de rol van Joel en speelt Gabriel Luna zijn broer Tommy. Het personage Ellie wordt gespeeld door Bella Ramsey. De serie wordt geschreven door Neil Druckmann en Craig Mazin. Ook werkt HBO samen met producenten van Naughty Dog en PlayStation Productions.

Zover bekend gaat het eerste seizoen de gebeurtenissen uit de eerste game behandelen. Bij succes kunnen volgende seizoenen ook de gebeurtenissen uit het tweede spel in beeld brengen. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Een volledig multiplayerpotje van Age of Empires 4 Intel-topman bespreekt meer details rondom Arc-videokaarten
0

Reacties op: Neil Druckmann regisseert aflevering van The Last of Us-serie

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.