Negentig banen op de tocht bij Amerikaanse divisie Namco Bandai | Gamer.nl

Negentig banen op de tocht bij Amerikaanse divisie Namco Bandai | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Carlson Choi, vicepresident van marketing bij Namco Bandai, bevestigde de ontslagen en zei dat de vaardigheden van de werknemers niet overeenkwamen met waar het bedrijf met de samenvoeging van de twee divisies naar zocht. Het resultaat van deze herstructurering is dat een deel van de ontwikkelingsproce en binnen Namco Bandai terug naar Japan verhuizen.

"We gaan samenwerken met externe ontwikkeling tudio's, omdat de gamesindustrie daar nu eenmaal heengaat. Ons doel is om de markt van digitale games te betreden en ons bereik naar meerdere platformen uit te breiden", vervolgt Choi.

Namco Bandai is de uitgever van ondermeer Enslaved en de Europese versie van Demon's Souls. Ook brengt het later deze maand Majin and the Forsaken Kingdom uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou