Nieuws
Destiny 2

Negentiende seizoen van Destiny 2 begonnen

Season of the Seraph is van start gegaan

Geschreven door Michel Musters op
Gisteren is het negentiende seizoen van Destiny 2 van start gegaan, genaamd Season of the Seraph.

Het betreft de laatste grote update voordat begin volgend jaar Lightfall, de nieuwe uitbreiding voor de game, verschijnt. Volgens de officiële beschrijving wil de Hive God of War controle over Rasputins netwerk bestaande uit bewapende sattelieten krijgen. De Vanguard heeft een speciale missie uitgezet om dit tegen te gaan. De agenten die er op uit worden gestuurd worden Seraphs genoemd.

In de loop van deze week moet dan ook een nieuwe kerker verschijnen in de vorm van Operation Seraph's Shield. Spelers doen een faciliteit aan waar het wapen Rivision Zero bereikt kan worden. 

Verder worden er updates doorgevoerd in de Crucible, waaronder een competitieve 3v3-ladder die Glory vervangt en een nieuwe Iron Banner-modus genaamd Fortress. Alle wijzigingen zijn hier te vinden.

Vanaf 13 december begint het Kerstmis-evenement genaamd The Dawning. Tot slot zijn er allerlei cosmetische items gebaseerd op Assassin's Creed vrij te spelen, o.a. voor Titan (gebaseerd op Eivor), Hunter (Kassandra) en Warlock (Altair).

Mensen moeten betalen om mee te mogen doen aan het negentiende seizoen, al kunnen eigenaren van de Deluxe Edition van The Witch Queen gratis meedoen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Renders van XFX' eerste RX 7900-kaarten uitgelekt Intel Arc-gpu's zijn nu tot 80 procent sneller in DirectX 9
0

Reacties op: Negentiende seizoen van Destiny 2 begonnen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.