Nieuws
The division 2

Negende seizoen en nieuwe modus voor The Division 2 onthuld

Nieuwe content komt aanstaande donderdag beschikbaar

Geschreven door Michel Musters op
Ubisoft heeft seizoen 9 voor Tom Clancy's The Division 2 onthuld. Hierin zit onder andere een nieuwe gamemodus.

Seizoen 9 begint aanstaande donderdag en heet Hidden Alliance. Het seizoen voegt een grote nieuwe eindbaas genaamd Captain Lewis. Spelers moeten eerst vier minibazen doden voordat ze het tegen Lewis op kunnen nemen, om er zo voor te zorgen dat de True Sons-gang Washington DC niet over kunnen nemen.

Het nieuwe seizoen introduceert ook een compleet nieuwe modus genaamd Countdown. Hierin krijgen twee teams bestaande uit vier spelers vijftien minuten om een kernenergiecentrale te stabiliseren. Teams starten op verschillende plekken in het level en moeten met elkaar samenwerken om deze uitdaging te overkomen.

Mensen die The Division 2 willen uitproberen, kunnen aankomende vrijdag tot en met zondag de game gratis spelen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Epic Games Store en Ubisoft Connect. 

Ubisoft heeft daarnaast laten weten dat dit jaar sowieso nog een seizoen 10 en 11 moeten uitkomen. Het bedrijf kondigde eerder al aan dat het aan een free-to-play-game in de reeks werkt, genaamd The Division: Heartland, maar daar is nog nagenoeg niets over bekend. Wel is duidelijk dat het bekende elementen uit reeks moet behouden. Zo wordt het derdepersoonsaanzicht behouden. Ook kunnen spelers alleen of met maximaal drie andere gamers spelen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt eigen Switch Pro Controller Gotham Knights-gameplay getoond, PS4- en XOne-versies geannuleerd
1

Reacties op: Negende seizoen en nieuwe modus voor The Division 2 onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    kleinekoosjer

    • 10 mei 2022 17:11
    Yes let's go Bunny en Ome Took!!

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.