Negen aankomende seizoenen van Apex Legends uitgelekt

Negen aankomende seizoenen van Apex Legends uitgelekt

Er is voor jaren aan toekomstige content voor Apex Legends uitgelekt.

De uitgelekte informatie kwam via een downloadbare folder op subreddit ApexUncovered te staan en werd geplaatst door een wegwerpaccount. Inmiddels is de folder weer offline gehaald, al worden diverse beelden uit de folder nog op internet gedeeld.

In de folder stond voor jaren aan toekomstig materiaal voor de game - in totaal ging het om negen toekomstige seizoenen. Zo werden er negen nieuwe speelbare Legends getoond, allen met hun eigen moves. Het gaat om Conduct, Scryer, Caliber, Jester, Phantom, Vantage, Uplink, Newcastle en Catalyst. Fans speculeren dat Newcastle het eerstvolgende nieuwe personage is dat uitkomt, aangezien dit personage en diens moves het meest uitgewerkt lijken.

Ook werden er twee nieuwe arenamaps getoond, alsmede een derde nieuwe map genaamd Divided Moon. In de gelekte video's waren ook diverse nieuwe wapens te zien, alsmede nieuwe emotes voor Ash en het nog niet uitgebrachte personage Newcastle.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment heeft op moment van schrijven nog niet gereageerd op de uitgelekte informatie. Gezien de hoeveelheid content en de kwaliteit daarvan is het onwaarschijnlijk dat de informatie nep is. In de eerste reactie onder de betreffende post op Reddit valt een uitgebreide samenvatting van alle content te lezen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou