In maart van dit jaar lanceerden we ons eigen blad: Gamer Magazine. Een halfjaarlijkse uitgave van inmiddels 40 pagina's, gevuld met nieuws, previews en reviews en in oplage het grootste gamesmagazine van de Benelux!

Het magazine wordt gebundeld met een aantal bekende mannenbladen zoals Playboy, Panorama, Kijk, Formule 1 en Autoweek en onder de abonnees van deze bladen verspreid. Daarmee bereiken we natuurlijk wel een grote groep lezers, maar voor onze vaste bezoekers is de kans dat ze het blad onder ogen krijgen vrij klein.

Dit vinden wij uiteraard heel jammer en zijn daarom met de volgende oplossing gekomen. Alle geregistreerde Gamer.nl bezoekers met een postadres in Nederland kunnen zich nu aanmelden voor een gratis abonnement!

Binnenkort ook in jouw brievenbus?

Ga snel naar je gebruikersprofiel (zorg dat je ingelogd bent als je al een profiel hebt) en geef aan dat je Gamer Magazine voortaan gratis thuis wil ontvangen. Controleer ook meteen of je adresgegevens kloppen en vergeet niet je keuze vast te leggen door de wijzigingen op te slaan. Als je dat voor 10 oktober gedaan hebt kan je de tweede editie van het magazine eind oktober op je deurmat verwachten! De daarop volgende editie wordt maart/april 2008 verwacht.

Heb je het eerste nummer gemist, klik dan op de magazine button in de header van de site. Hier zijn alle pagina's in PDF formaat te vinden.