Need for Speed Unbound ontvangt komende week Volume 2-update

Need for Speed Unbound ontvangt komende week Volume 2-update

Op 21 maart komt er een update voor Need for Speed Unbound uit genaamd Volume 2.

Dat hebben Electronic Arts en Criterion Games aangekondigd. Het gaat om de eerste in een reeks updates voor de vorig jaar uitgekomen racegame. Met Volume 2 worden er onder andere politieachtervolgingen aan de multiplayer toegevoegd. 

Verder worden er nieuwe Endurance-races toegevoegd, alsmede de allereerste Rumble-races. Hierin moeten spelers de politie provoceren om zo achtervolgingen op hoge snelheid te creëren en vervolgens samen met vrienden zien te ontsnappen.

Er worden dagelijkse uitdagingen toegevoegd om elke dat XP en Bank vrij te spelen. Mensen die genoeg dagelijkse uitdagingen klaren ontvangen een "speciale luxe wagen". Mensen die drie speellijsten met de Lotus vrijspelen kunnen een custom Lotus Emira Balmain Edition 2021 vrijspelen, terwijl alle EA Play-leden een Nissan Fairlady ZG 1971 ontvangen. Er zijn dertig nieuwe Hot Lap-races, waarin spelers races van een halve minuut houden. Tot slot kan men voor een klein geldbedrag alle activiteiten en verzamelbare items op de kaart ontgrendelen.

Need for Speed Unbound is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. In de straatracegame moeten spelers wekelijkse kwalificatieraces rijden om uiteindelijk mee te kunnen doen aan The Grand, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore, waar de game zich afspeelt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou