Nieuws
Need for Speed: Unbound

Need for Speed Unbound ontvangt komende week Volume 2-update

Met nieuwe typen races, politieachtervolgingen in multiplayer en meer

Geschreven door Michel Musters op
Op 21 maart komt er een update voor Need for Speed Unbound uit genaamd Volume 2.

Dat hebben Electronic Arts en Criterion Games aangekondigd. Het gaat om de eerste in een reeks updates voor de vorig jaar uitgekomen racegame. Met Volume 2 worden er onder andere politieachtervolgingen aan de multiplayer toegevoegd. 

Verder worden er nieuwe Endurance-races toegevoegd, alsmede de allereerste Rumble-races. Hierin moeten spelers de politie provoceren om zo achtervolgingen op hoge snelheid te creëren en vervolgens samen met vrienden zien te ontsnappen.

Er worden dagelijkse uitdagingen toegevoegd om elke dat XP en Bank vrij te spelen. Mensen die genoeg dagelijkse uitdagingen klaren ontvangen een "speciale luxe wagen". Mensen die drie speellijsten met de Lotus vrijspelen kunnen een custom Lotus Emira Balmain Edition 2021 vrijspelen, terwijl alle EA Play-leden een Nissan Fairlady ZG 1971 ontvangen. Er zijn dertig nieuwe Hot Lap-races, waarin spelers races van een halve minuut houden. Tot slot kan men voor een klein geldbedrag alle activiteiten en verzamelbare items op de kaart ontgrendelen.

Need for Speed Unbound is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. In de straatracegame moeten spelers wekelijkse kwalificatieraces rijden om uiteindelijk mee te kunnen doen aan The Grand, de ultieme straatrace-uitdaging van Lakeshore, waar de game zich afspeelt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Recentelijk uitgekomen Forspoken-update zorgt voor crashes Sony maakt PlayStation Plus Extra- en Premium-games van maart bekend
1

Reacties op: Need for Speed Unbound ontvangt komende week Volume 2-update

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fr3nzy

    • 16 maart 2023 14:13
    Jammer dat de update zo laat komt, ik was eigenlijk al wel klaar met de game vanwege het gebrek aan content. Ik ga het nog wel weer proberen, alleen al om te kijken of ze een aantal storende foutjes eruit gehaald hebben. Het racen zelf blijft erg leuk dus nieuwe races zijn meer dan welkom, nu nog wat nieuwe autos en tuning opties..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.