'Need for Speed Unbound-onthulling is op handen'

'Need for Speed Unbound-onthulling is op handen'

De nieuwe racegame Need for Speed Unbound zou ergens binnenkort onthuld worden.

Dat claimt journalist Tom Henderson te hebben vernomen, zo meldt hij in een reportage op Insider-Gaming. "Ik begrijp dat de onthulling ergens binnen de komende twee weken moet plaatsvinden." 

Het spel zou volgens de bronnen van de journalist op 2 december dit jaar verschijnen. Daarbij zou de onthullingstrailer ongeveer anderhalve minuut duren en een soundtrack van rapper A$AP Rocky bevatten.

Officieel is er nog niets bekend over de nieuwe Need for Speed. Volgens eerdere geruchten komt de game uit op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S - het is niet bekend of de game ook naar PS4 en Xbox One komt. Het spel wordt ontwikkeld door Criterion - ook bekend van de Burnout-games.

Eerder lekte er al een korte clip van de game online. In de clip is te zien hoe een Chevrolet Bel Air probeert door een donutvormig object heen te springen en daarin faalt. Daarbij zijn duidelijk diverse tekeningen te zien rondom de auto. Dit komt weer overeen met een eerder gerucht - Unbound zou een realistisch uiterlijk combineren met "anime-elementen".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg benieuwd naar. Nfs Heat was voor mij een zeer positieve verrassing en de leukste racegame die ik tot nu toe gespeeld heb.

0
test

Kunnen we al die claims en geruchten nog wel serieus nemen? De site staat er tegenwoordig vol mee, maar het komt zelden uit.. Wordt er inmiddels wel moe van wanneer er een titel staat die de suggestie wekt dat dit nieuws is, terwijl het simpelweg het zoveelste baseless gerucht is.

0

@MikkelE30 let op de quotes (die wijzelf niet mogen gebruiken, haha).

0
test

@MikkelE30 Als het tussen quotetekens staat in de titel, dan betekent het dat iemand het heeft gezegd - handig om voortaan in het achterhoofd te houden! Er zijn dagelijks talloze geruchten over games te vinden. Wij brengen alleen de meest geloofwaardige exemplaren. Dat is een combinatie tussen onderbuikgevoel en de betrouwbaarheid van de bron - in dit geval een journalist die vaker correcte informatie naar buiten heeft gebracht. Dat de site er 'vol' mee staat valt ook wel mee denk ik. Gemiddeld een of twee geruchten per dag - van de pakweg 15 berichten?

0
test

@MichelMusters Inmiddels blijkt dit gerucht te kloppen. Oftewel: geheel terecht geplaatst.

0

Aanbevolen voor jou