Need for Speed: Rivals komt beschikbaar op EA Access | Gamer.nl

Need for Speed: Rivals komt beschikbaar op EA Access | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game komt ergens in de komende weken naar The Vault (de kluis). Dit maakte Electronic Arts gisteren bekend via zijn eigen blog. Onder meer Battlefield 4, Peggle 2 en Fifa 14 maken deel uit van The Vault.

Meer aanbiedingen omvatten zes uur lange proefse ies van Fifa 15 en National Hockey League 15. Deze proeftijden komen vijf dagen voor de releases van de games beschikbaar. Fifa 15 komt 25 september uit en NHL15 op 12 september. De volledige games nemen de progre ie en prestaties van de speler uit de proefse ie over. EA Acce -leden krijgen tien procent korting op deze twee games.

EA Acce is een service die vooralsnog alleen op de Xbox One te gebruiken is, en komt aanstaande vrijdag met de Xbox One-lancering in Nederland beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou