Need for Speed: No Limits in ontwikkeling voor mobiele platformen | Gamer.nl

Need for Speed: No Limits in ontwikkeling voor mobiele platformen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

"We hebben No Limits vanaf de grond opgebouwd om de snelle gameplay en ongelooflijke graphics die fans gewend zijn van Need for Speed draagbaar te maken", aldus executive producer Robert Huebner.

Ontwikkelaar Firemonkeys werkt aan de game. De studio is ook verantwoordelijk voor de succesvolle mobiele racegame Real Racing 3. "Ons team heeft al jaren Need for Speed naar mobiele gamers gebracht en het is een eer om weer achter het stuur van deze ongelooflijke franchise te kruipen en straatracen op mobiele platformen te herdefineren."

Volgens EA volgen er binnenkort meer details. Zo is er nog geen releasedatum bekend. Wel is duidelijk dat Ken Block verbonden is aan de game. Vorig jaar werd al bekendgemaakt dat de rallycoureur een adviserende rol binnen de franchise zou krijgen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou