Need for Speed Hot Pursuit Remastered onthuld

Need for Speed Hot Pursuit Remastered onthuld

EA heeft een remaster onthuld voor Need for Speed Hot Pursuit. De oorspronkelijke game kwam in 2010 uit en is nu dus terug in een nieuw jasje.

Het spel draait om razendsnelle achtervolgingen, waarbij je speelt als crimineel of als politieagent. De zojuist gelanceerde website geeft meer informatie over de remaster.

Vooral de graphics zijn opgepoetst voor deze remaster. De race-ervaring "is bijgewerkt voor de huidige hardware-generatie met verbeterde graphics. Speel in maximaal 4K/60 FPS en ervaar verbeteringen zoals hogere resolutie, schaduwen en reflecties, meer voorwerpen, grotere kijkafstand, verbeterde textures, meer deeltjes en verbeterde AA/SSAO."

De remaster verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch en wordt volledig crossplay speelbaar. "De baanbrekende autolog verbindt jou en je vrienden met een-op-een-achtervolgingen en races, en geeft instinctief uitdagingen op basis van de activiteiten van je vrienden", aldus de website.

Daarnaast wordt alle uitgebrachte DLC meegeleverd met deze remaster. "Gloednieuwe prestaties, wraps, autokleuren, verminderde harde stops, een aangepaste fotomodus en galerie, en meerdere kwaliteitsverbeteringen maken er een nóg betere gameplay-ervaring van."

Need for Speed Hot Pursuit Remastered wordt ontwikkeld door Stellar Entertainment, een team met ex-Criterion talent dat ook verantwoordelijk was voor Burnout Paradise Remastered. Het spel komt op 6 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De Switch-versie volgt op 13 november.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Instant Buy.

0
test

Met ReShade word alles iets mooier, maar om er nou een Remaster tag aan te hangen? Ben deze week zelf weer eens Need For Speed: High Stakes (PC) (1999) aan het spelen, blijft een bruut leuke game.

0
test

@TheDeeGee Voor mij is het oppoetsen van een produkt( films, muziek of games) altijd een remaster. Het is namelijk opnieuw masteren van een produkt. Dat wil niet zeggen dat het meteen beter wordt. In muziek kan een remaster nu net veel te hol klinken, omdat de originele master misschien wat doffer klonk, Dat kan de sfeer van een opname wegnemen. Dat is met games natuurlijk idem. Maar als men iets aan de origineel master heeft geremastered ( wat gewoon een term is van het opnieuw mixen, editen of bijschaven van een orignele) dan kun je niet anders dan spelen van een remaster. Het is geen remake. Dat is namelijk alles opnieuw maken met enkel de originele als voorbeeld. Maar niks gebruiken van het origineel. Dus dit is nu net in alle opzichten een remaster omdat ze enkel kleine dingen die verbeterd konden worden zoals hogere resolutie en framerate en mogelijk geluid hebben aangepakt. Dat hoeft niet perse verbeterde te zijn. Remasteren kan ook andersom uitpakken want de term is niks anders dan een origineel master veranderen met de intentie het naar een nieuw tijdperk te brengen zonder dingen overnieuw te maken.

0

Aanbevolen voor jou