NEE | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Blizzard heeft diverse World of Warcraft-ra en voorzien van een nieuwe texture-resolutie en geüpdatet animaties. Een aantal van de nieuwe modellen is zichtbaar op Blizzards websiteDaarbij worden diverse statistieken, skills en abilities aangepast of geïntroduceerd.

De patch brengt een nieuwe world event door Azeroth te overspoelen met orcs van de Iron Horde. De quest log is vernieuwd waardoor spelers gemakkelijker op hun wereldmap zien waar zij naartoe moeten. Quest Items komen niet meer in de normale inventaris, wat ruimte scheelt. De items die de speler wel in zijn inventaris draagt hebben nu een gekleurd randje om de kwaliteit aan te geven. Zo zijn legendarische items omgeven door een oranje randje.

De uitgebreide patch notes zijn hier te vinden. Let wel, Blizzard geeft aan dat dit voorlopige patch notes zijn. Sommige details veranderen mogelijk voor release. De patch bereidt spelers voor op de Warlords of Draenor-uitbreiding die 13 november uitkomt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou