Nederlandstalige games zijn vrij schaars, als dit dan ook nog eens een RPG is wordt de kans nog kleiner en is dit dan nog via de email, dan wordt het uniek. Voor alle mensen die toch gewacht hebben op zo'n game is er sinds vandaag het spel Lanoya World.

Om de game te spelen is niets anders nodig dan een werkend email adres en een toetsenbord. Er wordt namelijk een mail naar je opgestuurd met aanwijzingen en om een actie uit te voeren stuur je een mail in duidelijk Nederlands terug met de dingen die je wilt doen.Overschrijd de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid in Lanoya World! Als je eenmaal begint aan deze via email gespeelde tekstadventure, zal het je niet meer loslaten.

Je zult er fascinerende wezens tegenkomen: door de computer bestuurde , maar ook echte mensen van vlees en bloed, die net als jij deze ontdekkingsreis begonnen zijn. Gamers met hart voor de natie komen de laatste tijd wel aan hun trekken, met ook de pas uitgegeven internet adventure Het Huis in het achterhoofd valt er niets te klagen. Om ook dit spel van Nederlandse bodem te spelen kan de volgende link gevolgd worden.