Nieuws

Nederlandse studentenstudio’s presenteren indiegames in Esports Game Arena

Games al gratis te downloaden op Steam

Geschreven door Lucas May op
Op dinsdag 28 januari presenteren vijf Nederlandse studententeams binnen de minor Game Design & Development van de Hogeschool Rotterdam vijf indiegames in de Esports Game Arena.

Tijdens IndiEvening, zoals het evenement heet, presenteren de studio's hun games publiekelijk. In dertien weken hebben 65 studenten als onderdeel van hun minor gewerkt aan het maken van een vijftal games. De teams Big Fat Cat Studios, Buckle Up Games, Corner Office Games, Fallen Penguin Studios en Small Scope Studio showcasen tijdens het event in de Esports Game Arena het resultaat van deze dertien weken.

De games die tijdens het evenement worden gepresenteerd zijn Kika & Daigo: A Curious Tale, Lumin’s Path, Guiding Light, Calamari Clash en Alien Outrun. Alle spellen zijn beschikbaar op Steam.

Het evenement vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn. De deuren gaan open om 17:00 uur en het evenement eindigt om 21:00 uur. De entree is gratis.

Download hier de games:

Lumin's Path

Dit artikel delen:

Lees meer

Halo-bedenker over nieuwe game: ‘Disintegration is een groot risico’ Nvidia RTX 3000-serie specificaties en VR-contactlenzen
0

Reacties op: Nederlandse studentenstudio’s presenteren indiegames in Esports Game Arena

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.