We zijn misschien geen uitzendbureau hier op Gamer, maar voor een Nederlandse uitgever zijn we wel bereid hulp te zoeken. Lighthouse Interactive zoekt namelijk stagaires. De Nederlandse publisher is op zoek naar mensen die in de gamesindustrie willen werken.

De open plaatsen zijn voor iemand die PR & Marketing wil gaan doen en iemand die Q&A/Tester wilt worden. Hieronder de eisen voor beide taken.

Functie-eisen stagiair PR & Marketing: Opleidingsrichting: MEM, MIM, Communicatie, Commerciële Economie of overige gerelateerde studies; Opleidingsniveau: universitair / HBO; Programma's: kennis van Office programma's is een voorwaarde, kennis van Adobe Photoshop is een pré; Talen: uitstekende beheersing van Nederlands en Engels mondeling en schriftelijk Affiniteit met computers & games (enthousiasme en leergierigheid zijn belangrijker dan game kennis) Hands-on mentaliteit Creatief denken Zelfstandig en in een team kunnen werken; (tijdelijk) woonachtig in omgeving Haarlem en Amsterdam. De Q&A/Test moet aan de volgende eisen voldoen: Functie-eisen stagiair Q&A Department / tester: Opleidingsrichting: Media gerelateerde studies; Opleidingsniveau: MBO/HBO; Programma's: kennis van Office programma's is een voorwaarde, kennis van Adobe Photoshop en Flash is een pré; Talen: uitstekende beheersing van Nederlands en Engels mondeling en schriftelijk Uitgebreide kennis van PC games en PC's in het algemeen is een voorwaarde  Hands-on mentaliteit Creatief denken Zelfstandig en in een team kunnen werken; (tijdelijk) woonachtig in omgeving Haarlem en Amsterdam. Denk je dat je gekwalificeerd bent om bij Lighthouse Interactive aan de gang te gaan, ga dan even naar deze pagina voor alle info. Ook wij hier bij Gamer doen er namelijk alles voor om de Nederlandse gamesindustrie vooruit te helpen.