Nederlandse ontwikkelaars komen met partygame Secret Shuffle

Nederlandse ontwikkelaars komen met partygame Secret Shuffle

Aanstaande donderdag komt de in Nederland ontwikkelde mobiele partygame Secret Shuffle uit.

De game kan van vier tot en met maar liefst zestig spelers in dezelfde ruimte gespeeld worden. Alle spelers moeten een koptelefoon op hebben, waarbij de app de te horen muziek synchroniseert. Vervolgens kunnen er tien verschillende games gespeeld worden.

Zo is er Fakers, waarin men er achter moet komen wie van de tien spelers alleen maar doet alsof hij of zij naar muziek luister, In Pairs moet er een speler gevonden worden die danst op de maat van dezelfde muziek als die de speler zelf luistert. De game bevat verschillende muziekpakketten uit diverse genres en regio's.

Secret Shuffle komt op 8 december uit op iOS en Android en kan gratis gedownload worden. Er zitten drie games en één muziekpakketten in. Via een eenmalige in-app aankoop van 10 euro kunnen de andere games en muziekpakketten aangeschaft worden.

Secret Shuffle is onder andere ontwikkeld door designer en programmeur Adriaan de Jongh - bekend van games als Bounden en Hidden Folks - muziek- en geluidsontwerper Yero Pharaoh, illustrator Sim Kaart, producent Sandy Seifert en filmmaker Gilles van Leeuwen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou