Nieuws
Secret Shuffle

Nederlandse ontwikkelaars komen met partygame Secret Shuffle

Vanaf 8 december gratis te downloaden via iOS en Android

Geschreven door Michel Musters op
Aanstaande donderdag komt de in Nederland ontwikkelde mobiele partygame Secret Shuffle uit.

De game kan van vier tot en met maar liefst zestig spelers in dezelfde ruimte gespeeld worden. Alle spelers moeten een koptelefoon op hebben, waarbij de app de te horen muziek synchroniseert. Vervolgens kunnen er tien verschillende games gespeeld worden.

Zo is er Fakers, waarin men er achter moet komen wie van de tien spelers alleen maar doet alsof hij of zij naar muziek luister, In Pairs moet er een speler gevonden worden die danst op de maat van dezelfde muziek als die de speler zelf luistert. De game bevat verschillende muziekpakketten uit diverse genres en regio's.

Secret Shuffle komt op 8 december uit op iOS en Android en kan gratis gedownload worden. Er zitten drie games en één muziekpakketten in. Via een eenmalige in-app aankoop van 10 euro kunnen de andere games en muziekpakketten aangeschaft worden.

Secret Shuffle is onder andere ontwikkeld door designer en programmeur Adriaan de Jongh - bekend van games als Bounden en Hidden Folks - muziek- en geluidsontwerper Yero Pharaoh, illustrator Sim Kaart, producent Sandy Seifert en filmmaker Gilles van Leeuwen.

Dit artikel delen:

Lees meer

After the Fall komt op 22 februari uit op PlayStation VR2 ID@Xbox Winter Game Demo Event begint morgen
0

Reacties op: Nederlandse ontwikkelaars komen met partygame Secret Shuffle

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.