Nederlandse ontwikkelaar geeft gratis game weg | Gamer.nl

Nederlandse ontwikkelaar geeft gratis game weg | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"In HydroTilt stuur je een waterdruppel veilig naar de finish met de tilt-sensor van je iPhone of iPod. Door de waterdruppel in een ijsbal of een wolk waterdamp te veranderen, los je allerlei puzzels op. Vind je het zelf ook leuk om puzzels te verzinnen? Gebruik dan de ingebouwde level editor en deel je creaties met de rest van de wereld", aldus het persbericht. 

Codeglue

Codeglue is gevestigd in Rotterdam en is actief binnen de mobiele gamesmarkt. “Codeglue is ooit begonnen met het ontwikkelen van games voor mobiele telefoons, en 10 jaar later doen we dat nog steeds! En met de komst van de smartphone en mobiel internet zijn mogelijkheden leuker dan ooit", zo vertelt Peter de Jong, directeur van het bedrijf. HydroTilt is te downloaden via de App Store.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou