Nederlandse kruisers en Rotterdamse haven naar World of Warships

Nederlandse kruisers en Rotterdamse haven naar World of Warships

Onder andere Nederlandse kruisers en de Rotterdamse haven worden vandaag aan de Early Access-versie van World of Warships toegevoegd.

Dat heeft Wargaming aangekondigd. Vandaag komt update 0.10.6 voor de free-to-play-game uit. Het gaat om de Nederlandse Tier IV-IX kruisers. Volgens Wargaming hebben deze schepen "sterke vuurkracht, ijzersterke bepantsering en grote wendbaarheid, maar een kort vuurbereik." Vanaf Tier VI krijgen ze een nieuw type bewapening: de airstrike. Spelers kunnen vliegtuigen oproepen om een gebied te laten bombarderen met HE-bommen.

Spelers kunnen missies voltooien in de game om een tijdelijke grondstof te verdienen in de vorm van Dutch Tokens. Daarmee kunnen ze de Nederlandse schepen vrijspelen. Verder bevat de update de Rotterdamse haven, gebaseerd op het uiterlijk uit de jaren 50.

Update 0.10.6 voegt ook twee seizoenen aan Brawls op, waarin spelers mee kunnen doen aan 3v3-gevechten. Verder heeft Wargaming enkele visuele verbeteringen gemaakt en gedragen bots zich realistischer door verbeterde AI. Lees meer details op de officiële website en bekijk beelden van de update in onderstaande video.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Rotterdam, Ech wel!

0

Ik heb alleen nog wat moeite gehad de daadwerkelijke schepen te vinden waar ze op gebaseerd zouden zijn en ik krijg iets meer Portugeze vibes van die vrouw.. Leuk idee maar ik zie Nederland liever in pre or post WW2 representaties qua militaire. Of als het WW2 is, dan meer in de jungles/op de eilanden zelf. Of, over eilanden gesproken, kunnen ze net zo goed eiland camouflage als grap doen, zoals met de Abraham Crijnssen's verhaal

0

Aanbevolen voor jou