Nederlandse Kids vs. Goblins binnenkort naar iPad, Mac, PC | Gamer.nl

Nederlandse Kids vs. Goblins binnenkort naar iPad, Mac, PC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Stolen Couch Games is op dit moment nog op zoek naar de benodigde financiering om het spel uit te kunnen brengen. De studio probeert het benodigde geld bij elkaar te krijgen via crowdsourcing: op de officiële website van de game roept het geïntere eerden op om een bedrag van vijf euro of meer te doneren.

"Elke contributie wordt gewaardeerd en helpt ons niet alleen om Kids vs. Goblins te verbeteren, maar geeft ons ook een kans om ons eigen bedrijf te beginnen", schrijft Stolen Couch op zijn website. Iedereen die investeert ontvangt de game zonder extra betaling, zodra deze wordt uitgebracht.

Kids vs. Goblins

Kids vs. Goblins is een tactische actie-role-playing-game waarin de speler drie jonge helden door zeven omgevingen moet leiden. Elke held heeft zijn eigen magische spreuken om in te zetten tegen de bloeddorstige goblins. Ontwikkelaar Stolen Couch Games is opgericht door voormalige studenten van de game-opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou