Nederlandse game We Were Here Forever verschijnt in 2022

Nederlandse game We Were Here Forever verschijnt in 2022

De in Nederland ontwikkelde game We Were Here Forever komt in het tweede kwartaal van 2022 uit.

Het is de vierde game in de We Were Here-reeks, ontwikkeld door het in Rotterdam gevestigde Total Mayhem Games. Net als voorgaande delen betreft het ook hier een coöperatieve puzzle-adventure. De verkenners uit de eerste twee games zijn in dit deel gevangen in Castle Rock, waar ze moeten samenwerken met een in-game walkie talkie om puzzels op te lossen.

De game moet in het tweede kwartaal van 2022 uitkomen op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc. Voor die tijd moet er ook een bèta plaatsvinden op de pc, waar mensen zich hier voor kunnen inschrijven. Hieronder is een teaser trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dacht dat ik er nog nooit van gehoord had, maar die 1e heb ik toch wel eens gezien. Ansich zou het een spel zijn waar mijn interesse zeker ligt, maar helaas kun je dit spel niet in je uppie spelen, en daarmee laat ik het maar mooi liggen, zie het forum al behoorlijk vol staan met mensen die op zoek zijn naar anderen om het spel mee te spelen..

0

@SuperDre Kunnen ze.. Niet met elk ander spelen..?

0

Ze gaan nog een tijdje door met die serie, huh? Ik geef toe dat ik niet echt de eerste heb afgerond, sinds mijn vriendin bij het schaak spel ermee ophield, overstuur dat de 'uitdaging' niet de communicatie was, maar dat ze je scherm verblinden op een tijds limiet

0
test

@Tad die heb ik ook moeten uitleggen over een party en dus met tijdslimiet, is erg pittig als diegene niet weet hoe je moet schaken. Wel interessant maar niet altijd zin in. Misschien een andere leuke coop is overcooked, wat een geweldige game is dat zeg.

0
test

@Ar_barca_ajax ah, das klote, ik kan niet schaken en heb daar ook geen interesse in om het te leren. Heb daar bij dit soort puzzle games wel een hekel aan dat sommige er van uit gaan dat je iets al kent.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou