Nederlandse game The Flock verschijnt 21 augustus | Gamer.nl

Nederlandse game The Flock verschijnt 21 augustus | Gamer.nl

The Flock van het Nederlandse Vogelsap verschijnt op 21 augustus voor pc via Steam en de Humble Store, zo laat de ontwikkelaar weten via een persbericht.

De game gaat 16,99 euro kosten en de game kan via de online winkels gereserveerd worden om een gratis tweede code te ontvangen die bijvoorbeeld aan vrienden gegeven kan worden.

Elke keer wanneer een speler in The Flock doodgaat, verdwijnt er een personage uit de game. Wanneer alle personages in de game dood zijn, kan de game niet meer gekocht worden. Alleen spelers die The Flock dan hebben gekocht kunnen meedoen in de finale van het spel. Daarna is het spel nooit meer speelbaar. De teller van de game begint op 215.358.979 personages.

The Flock werd tijdens de Dutch Game Awards als beste studentengame aangewezen en hoefde niet via Valve's Greenlight-proces, maar mag meteen in de digitale winkel komen wanneer hij af is. Iedere speler is in de game een lid van 'de Flock'. Zodra spelers een Light Articfact aanraken, veranderen ze in de 'Carrier' en jagen alle andere spelers op diegene. Het doel is om zo lang mogelijk als Carrier te overleven. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou