Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel

Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel

De Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel Entertainment. Als onderdeel van de samenwerking wordt er nieuwe merchandise en content gelanceerd.

Team Liquid, de Esports-organisatie die in 2000 is opgericht door de Nederlander Victor Goossens, heeft bekendgemaakt dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Marvel Entertainment. De samenwerking werd aangekondigd op het Rift Rivals-toernooi van League of Legends, waar Team Liquid samen met TSM en Cloud 9 Noord-Amerika representeert tegen de beste teams uit Europa (G2 Esports, Fnatic en Origen).

Als onderdeel van de samenwerking met Marvel, gaat Team Liquid nieuwe merchandise lanceren met de Avengers-franchise als thema. Zo zijn er nu drie nieuwe shirts van het team verkrijgbaar, waarop zowel het logo van Team Liquid als het logo van de Avengers bedrukt is en in het teken staan van Iron Man, Captain America en Avengers: Endgame. Ook gaan de twee partijen in de komende maanden samen content produceren.

Eerder deze maand kondigde Team Liquid nog een samenwerking aan met het Chinese streamingplatform Huya, met het doel om de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten in China. Ook de bloedbank Blood Centers of America werd deze maand aangekondigd als nieuwe partner van Team Liquid.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou