Nieuws
Team Liquid

Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel

Avengers-shirts en nieuwe content

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel Entertainment. Als onderdeel van de samenwerking wordt er nieuwe merchandise en content gelanceerd.

Team Liquid, de Esports-organisatie die in 2000 is opgericht door de Nederlander Victor Goossens, heeft bekendgemaakt dat het een strategische samenwerking is aangegaan met Marvel Entertainment. De samenwerking werd aangekondigd op het Rift Rivals-toernooi van League of Legends, waar Team Liquid samen met TSM en Cloud 9 Noord-Amerika representeert tegen de beste teams uit Europa (G2 Esports, Fnatic en Origen).

Als onderdeel van de samenwerking met Marvel, gaat Team Liquid nieuwe merchandise lanceren met de Avengers-franchise als thema. Zo zijn er nu drie nieuwe shirts van het team verkrijgbaar, waarop zowel het logo van Team Liquid als het logo van de Avengers bedrukt is en in het teken staan van Iron Man, Captain America en Avengers: Endgame. Ook gaan de twee partijen in de komende maanden samen content produceren.

Eerder deze maand kondigde Team Liquid nog een samenwerking aan met het Chinese streamingplatform Huya, met het doel om de naamsbekendheid van de organisatie te vergroten in China. Ook de bloedbank Blood Centers of America werd deze maand aangekondigd als nieuwe partner van Team Liquid.

Dit artikel delen:

Lees meer

Speel Flappy Bird tegen 99 anderen in battle royale-modus Nintendo: Reageren op Switch Mini-geruchten zou verrassing wegnemen
0

Reacties op: Nederlandse Esports-organisatie Team Liquid gaat samenwerken met Marvel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.